Ecuria dhe statistika të Coronavirus në Shqipëri

Raste total

Raste te reja

Raste aktive

Raste të shëruar

Teste sot

Teste total

Vdekje sot

Vdekje total

Klikoni ketu per te c'aktivizuar dhe aktivizuar elementet e grafikut

Statistikat sipas qarqeve

Qarku Raste gjithsej Të shëruar Të vdekur Aktualisht pozitivë Covid-19 Teste gjithsej
Aktualisht pozitivë Në spital Vetëizoluar në shtëpi
Në terapi intensive Mjekim Spitalor